VOLEM

VOLEM
Ficha técnica
Editorial:
ANDANA EDITORIAL
Año de edición:
ISBN:
978-84-18762-60-4
Páginas:
48
Encuadernación:
Cartoné
Disponibilidad:
Disponibilidad inmediata

25,00 €
Comprar

Volem jugar, volem estimar, volem al pau, volem volar... “Volem” és el títol del nou treball de Dani Miquel, un llibre-disc que no decebrà els seus seguidors i serà un gran descobriment per a les famílies que encara no han entrat al món de la màgia musical del “cantacançons” de l'Alcúdia.
Volem és un llibre-disc que juga amb l'estima i la tendresa, el ‘voler'; el desig d'aconseguir noves fites, nous coneixements «Volem saber-ho tot»; i el desig de creixement personal i de llibertat dels infants «Volem volar».
Un disc marca Dani Miquel que, com sempre, ens proposa una doble lectura. Per una banda la bellesa i el joc per als infants i, per l'altra, la reivindicació i l'humor per als adults. Un llibre-disc per a tota la família.
“Volem” ens arriba en format llibre de gran format amb una excel·lent coberta il·lustrada per Manolo Boix. Dissenyat per Joanra Estellés, cada cançó va acompanyada amb una il·lustració feta per una tria selecta dels referents del món de la il·lustració valenciana: Aitana Bernabé, Irene Bofill, Ada Sinache, Paco Giménez, Mariapi Miquel, Cristina Duran, César Barceló, David González, Aitana Carrasco, Estrella Bascuñán, Jordi Albinyana, Joanra Estellés i Pablo Caracol.
A més, el llibre-disc Volem incorpora, juntament amb les lletres de les cançons, jocs, propostes i alguns secrets que caldrà esbrinar.

Llistat de cançons:
1. Volem
2. Volem saber-ho tot
3. Guirigall
4. Ballem un vals
5. Volem la pau
6. Sopa de pedres
7. Obri els ulls
8. Volem jugar
9. Venim d'ací, venim d'allà
10. Volem volar
11. Ningú no compren ningú
12. L'Homenot Joan Fuster
13. Adeu

Otros libros del autor

LA CANÇÓ DEL RATOT
POEMA AL SOL I LA LLUNA
MÉS MUSIQUERIES
LA PRINCESA RATOLINA
MUSIQUERIES