TRANSFORMACIO DE CONFLICTES. PETIT MANUAL D'ÚS

TRANSFORMACIO DE CONFLICTES
Ficha técnica
Editorial:
ICARIA
ISBN:
978-84-9888-270-4
Páginas:
96
Encuadernación:
Bolsillo
Disponibilidad:
Disponibilidad inmediata

9,00 €
Comprar

Icaria ? ICIP

El llibre ofereix una aproximació al conflicte que sigui esperançadora ja que el conflicte assetja de manera permanent la convivència humana. Fa referència tant a conflictes entre persones, com entre grups dins les comunitats i entre estats.

J.P. Lederach argumenta la seva elecció de l¿expressió "transformació de conflictes" que considera més adient que "resolució" o "gestió" de conflictes, perquè aporta profunditat. La pràctica de la transformació de conflictes no solament es pregunta com acabar amb una situació no desitjada, també com construir quelcom que desitgem; no solament es planteja com afrontar les crisis immediates, també com abordar les situacions a llarg termini. La pràctica de la transformació de conflictes requereix solucions i canvi social.

JOHN PAUL LEDERACH ha treballat durant més de vint anys en el terreny de la transformació de conflictes i la construcció de pau a Amèrica Llatina, Àsia, Àfrica, Asia Central i Amèrica del Nord. Fruit d¿aquesta experiència ha publicat nombrosos llibres i manuals sobre el tema. Actualment és professor de Construcció Internacional de la Pau al Kroc Institute for International Peace Studies, Universitat de Notre Dame, i és també un destacat investigador del Center for Justice and Peacebuilding a l¿Eastern Mennonite University.