TIRANT LO BLANC

TIRANT LO BLANC
Ficha técnica
Editorial:
EDITORIAL BARCINO
Año de edición:
ISBN:
978-84-7226-893-7
Páginas:
1400
Encuadernación:
Cartoné
Disponibilidad:
Disponibilidad inmediata

34,95 €
Comprar

El Tirant lo Blanc de Joanot Martorell (1410-1465) és la millor novel·la europea del segle XV i un clàssic indiscutible de la literatura catalana.
El jove bretó Tirant entra en la història adormit sobre el seu cavall, i la trobada amb el vell comte anglès Guillem de Varoic fa esclatar tot un món de possibilitats narratives que porten l’heroi des d’Anglaterra a Sicília, Rodes, l’Àfrica i l’Imperi bizantí, el fan lluitar en camp clos, setges i batalles, i li fan viure els extrems del desig i del dolor en la seva relació amb la princesa Carmesina. Amb un control absolut de les tradicions literàries, dels escenaris i dels personatges, l’autor ens porta d’una terra a una altra, del camp de batalla a les cambres de palau, de la crònica a l’oratòria, i de la comèdia dels amors a la tragèdia de la mort de l’heroi en la plenitud del seu triomf.
Aquesta nova edició vol convidar a llegir la novel·la en la seva fesomia lingüística original, amb una introducció i unes notes que guiïn el lector i l’ajudin a entendre-la amb ulls moderns i perspectiva històrica.

Otros libros del autor

TIRANT LO BLANCH
TIRANTE EL BLANCO
TIRANTE EL BLANCO
TIRANT LO BLANC A CONSTANTINOBLE
TIRANT LO BLANC COL TEATRE