SOM MÚSICS

SOM MÚSICS
Ficha técnica
Editorial:
EDITORIAL MIGUEL A. SALVATELLA , S.A.
Año de edición:
ISBN:
978-84-19565-00-6
Páginas:
24
Encuadernación:
Rústica
Disponibilidad:
Disponibilidad inmediata

4,90 €
Comprar

Llegir és fàcil és una col·lecció de petits llibres per a infants que s'estan iniciant en l'aprenentatge de la lectura, i també per a nens i nenes que, per dèficit d'atenció, immaduresa o bloqueig, manifesten poca motivació per aquest aprenentatge.
Té com a objectiu fomentar la comprensió lectora, la confiança i la il·lusió per aprendre a llegir.
Les estructures repetitives de les frases, amb el suport dels dibuixos, aporten seguretat a l'infant i l'ajuden a avançar en el seu aprenentatge.
Aquest llibre té dos tipus de lletra, de pal i lligada, per ser llegit en dues direccions de manera independent, per tal que puguem triar en quina de les dues opcions el volem llegir.
Així, primer de tot, escollim el tipus de lletra amb què el volem llegir, ja sigui de pal o lligada. Per un cantó, trobarem el conte en lletra de pal i, si li donem la volta, el tindrem en lletra lligada, o a l'inrevés.
Aquest conte ens presenta una família de músics i els instruments que toca cadascú. Amb ells hi ha un ocellet, un amic que els acompanya, igual que acompanya els infants en l'experiència d'aprenentatge de la lectura. Ho proposem com un joc perquè l'infant el busqui a cada pàgina i sigui un element que el motivi en el gust per la lectura.