ELS MIRATGES DE LA CERTESA. REFLEXIONS SOBRE LA RELACIÓ ENTRE EL COS I LA MENT

ELS MIRATGES DE LA CERTESA
Ficha técnica
Editorial:
EDICIONS 62
Año de edición:
Materia
PSICOLOGÍA
ISBN:
978-84-297-7912-7
Páginas:
288
Encuadernación:
Rústica
Disponibilidad:

21,50 €

Què es la ment i com es relaciona amb el nostre cos? Som com som gràcies als gens o a causa de l'entorn i de l'educació? Existeix un món objectiu, mesurable i que es pugui entendre, o depenem de la subjectivitat dels sentits? Què podem aprendre dels ordinadors i de la Intel·ligència Artificial?
 A Els miratges de la certesa, la novel·lista, feminista i acadèmica Siri Hustvedt fa un recorregut per les troballes científiques i els corrents filosòfics que han marcat la història de la humanitat. Centra la seva brillant capacitat d'anàlisi crítica en els problemes metafísics de la neuropsicologia, i exposa com el vell dilema de la relació entre el cos i la ment continua sense resoldre's, i, malgrat això, ha modelat –i sovint distorsionat i confós– el pensament contemporani en disciplines tan variades com la neurociència, la psiquiatria, la genètica, la intel·ligència artificial i la psicologia evolutiva. 
 Una nova lectura, des del punt de vista femení, d'un debat antic: la relació entre la ment i el cos. La síntesi del pensament de Siri Hustvedt. Un assaig apassionant que ha merescut el Prix Européen de l'Essai Charles Veillon.

Otros libros del autor

ELEGIDA PARA UN AMERICANO
EL MÓN RESPLENDENT
LA MUJER QUE MIRA A LOS HOMBRES QUE MIRAN A LAS MUJERES
RECUERDOS DEL FUTURO
ELS ULLS EMBENATS