ASTRONAUTA. PIONERAS DE LA EXPLORACIÓN ESPACIAL

ASTRONAUTA
Ficha técnica
Editorial:
MALIAN EDITORIAL
Año de edición:
ISBN:
978-84-7822-903-1
Páginas:
184
Disponibilidad:
Disponibilidad inmediata
Colección:
SIN COLECCION

18,00 €
Comprar

Al juny de 1963, l'URSS posava en òrbita la primera dona cosmonauta. El camí no va ser fàcil per a Tereshkova i les seues companyes però, per a les dones dels Estats Units, es convertiria en una missió impossible, fins a vint anys més tard. Actualment, el nombre d'exploradores espacials encara està lluny d'igualar al dels seus companys masculins.
Aquest llibre conté les esperances i anhels de les pioneres que, amb perseverança i tossudesa, es van negar a acceptar que l'ordre social establit les deixara fora de l'exploració espacial, tal com John Glenn va declarar, en 1962, davant la comissió d'investigació del Congrés dels Estats Units que estudiava la possible discriminació de la NASA contra les dones del Mercury 13.
Des de Tereshkova fins a les astronautes actualment en actiu, com la italiana Samantha Cristoforetti, el camí a l'espai per a les dones ha estat plagat de problemes, trobades afortunades i divertides anècdotes que converteixen la seua història, comptada en aquest llibre, en una lectura molt amena.

Otros libros del autor

IDENTIFICACION Y ANALISIS DE IMAGENES EN PLACAS ASTROGRAFICA