Notícies

La llibreria La Costera lliura la recaptació del concert del seu 40 aniversari a dues ONG

La llibreria La Costera lliura la recaptació del concert del seu 40 aniversari a dues ONG

Escoles Solidàries i Aspromivise han arreplegat hui els dos xecs de 1.200 € per a la inversió en projectes

La llibreria La Costera, a través del seu llibreter Pepe Miralles, ha fet hui el lliurament de la recaptació del concert solidari amb què la llibreria va celebrar 40 anys de trajectòria. El passat 2 de desembre, el Gran Teatre de Xàtiva va acollir aquesta celebració en què Pep Gimeno Botifarra i un bon grapat de col·laboradors van oferir un concert excepcional la recaptació del qual anava destinada a Escoles Solidàries i Aspromivise, dues associacions molt consolidades a la comarca.

Durant l’acte de lliurament, Consuelo Valero, presidenta d’Aspromivise, ha explicat que els mil dos-cents euros recaptats s’invertiran en un projecte de cases tutelades. A més, ha agraït moltíssim que, arran del seu aniversari, La Costera «haja donat visibilitat a l’associació i al seu treball des d’una perspectiva de normalitat, contribuint a integrar les persones amb diversitat funcional en la societat».

Per la seua banda, Joan Bou, en representació d’Escoles Solidàries, ha explicat que els diners es destinaran a un projecte d’educació inclusiva que s’està duent a terme ara mateix a Guatemala i ha volgut agrair també a la llibreria La Costera la visibilitat i l’oportunitat de compartir amb la societat tots els projectes que estan desenvolupant en l’actualitat.

Amb aquest acte, la llibreria posa el punt final a la celebració dels 40 anys de trajectòria en què s’ha consolidat com un focus cultural de la comarca de la Costera.